BERITA BAIK UNTUK USAHAWAN ONLINE YANG NAK TINGKATKAN JUALAN DI FACEBOOK TAPI POST IKLAN SENDU DAN ‘KRIK KRIK’!

BERITA BAIK UNTUK USAHAWAN ONLINE YANG NAK TINGKATKAN JUALAN DI FACEBOOK TAPI POST IKLAN SENDU DAN ‘KRIK KRIK’!

Pernah tak, anda  tertunggu-tunggu ‘notification’ manalah tahu ada yang Like atau komen ‘PM’ selepas anda post iklan?

Pernah tak, anda komen ‘up’ di post iklan sendiri supaya posting tu naik dengan harapan ramai orang akan nampak?

Pernah tak, rasa kecewa dan penat bila bersusah payah fikir buat ‘copywriting’ tapi takde orang respon dan beli?

Jika YA, kami nak dedahkan kepada anda, cara mudah dan berkesan bagaimana nak buat 100,000 orang nampak post iklan anda di Facebook tanpa…

  1. Tanpa guna pengiklanan berbayar (FB Ads), jadi anda dah jimat kos marketing dan iklan.
  2. Tanpa perlu Like page yang banyak, jadi anda tak perlu membazir beli page atau buang duit beli ‘followers’.
  3. Tanpa perlu ada ‘followers’ yang ramai untuk tingkatkan ‘engagement’ posting iklan anda.

 

Apa kata Ayu Yuyu, seorang ejen yang menjual beg untuk travel secara online.

“Alhamdulillah. Siapa sangka page 0 Like mampu menarik ramai orang singgah dan jenguk page kita. Hasilnya, page Ayu dapat lebih 1000 Like dalam tempoh seminggu sahaja. Lebih 200,000 orang yang nampak iklan Ayu dan dapat lebih 600 respon di ruangan komen.”

Ini pula kisah Ct Roslina, merupakan ejen produk DIANZ.
“Semain hari jualan Rose semakin meningkat dan database customer Rose pun semakin bertambah setiap hari. Apa tidaknya, lebih 200,000 orang yang nampak post iklan Rose dan ramai yang respon.”

Kata Tuan Amier Lukhmans yang menjual pelbagai jenis barangan keperluan harian.

“Alhamdulillah, saya teruja bila dapat results macam ni. Lebih 100,000 orang yang telah lihat post iklan dan dapat banyak respon. Bukan satu post iklan sahaja tapi banyak post iklan saya dapat respon dan jualan semakin meningkat.”

SIAPA KAMI

Jika anda belum pernah nama Crew Viral, sejak tahun 2015 kami telah membantu lebih 20,000 usahawan online di Facebook dengan memviralkan post iklan mereka tanpa guna pengiklanan berbayar (FB Ads).

Apa yang kami lakukan adalah memaksimumkan jumlah orang yang lihat post iklan tersebut supaya produk mereka lebih dikenali sekaligus meningkatkan jualan.

Setelah 3 tahun kami menceburi bidang ini, kami mengenalpasti beberapa masalah usahawan online tetapi masalah paling utama adalah post iklan yang sendu dan tiada respon.

Ini menyebabkan ramai usahawan online terutamanya yang guna platform ‘free cost marketing’ cepat berputus asa.

Berdasarkan pengalaman kami, bukan sebab produk anda tidak bagus tetapi…

  1. Orang tak nampak dan tak tahu kewujudan anda
  2. Market segment yang salah
  3. Ayat iklan yang ‘hardsales’
  4. Gambar dan video yang tiada emosi
  5. Post iklan tidak disebarkan

Mahukah anda kami dedahan cara bagaimana nak buat 100,000 orang nampak post iklan anda di Facebook tanpa guna pengiklanan berbayar, tanpa perlu Like page yang banyak dan tanpa perlu ‘followers’ berpuluh ribu?

Lebih 6000+ orang telah sertai Facebook group kami iaitu Teknik Mudah Viral Post Iklan (sebelum ini dikenali sebagai Group Usahawan Online 2018 @ GUO). Anda hanya perlu buat pembayaran, daftar dan kami masukkan dalam group. Anda boleh belajar dan baca pada bila-bila masa.

Apa yang anda akan dapat?

  1. Formula rahsia bagaimana teknik viral post iklan anda supaya ramai orang nampak dan seterusnya tingkatkan jualan di Facebook.
  2. 10 ‘case study’
  3. 50 tips asas pemasaran viral
  4. Jadual posting
  5. Contoh iklan yang kena Flagged di Facebook group
  6. Tips copywriting
  7. Tips buat RM1 juta pertama dalam tempoh 10 bulan
  8. 5 cara bagaimana mencari ‘friends & followers yang bersesuaian dengan produk yang anda jual.
  9. Ebook Rahsia Kami Bagaimana Viralkan Post Iklan di Facebook
  • Ebook 5 Langkah Awal Bagaimana Buat Jualan RM100,000 sebulan Guna Sistem Ejen
  • Ebook 30 Idea Posting di Facebook Yang Goda Pelanggan

Objektif kami adalah membantu usahawan online buat posting iklan yang ramai orang nampak dan respon. Barulah jualan anda juga meningkat.

“Saya dropship je, boleh ke saya join?”

Program ini memang khas untuk anda yang baru nak bertatih berniaga di Facebook yang kekurangan modal untuk marketing.

“Saya founder, kalau saya nak bawa team join group, boleh?”

Bayangkan ejen atau dropship anda buat post iklan yang viral dan dapat banyak respon. Berapa agaknya jualan anda sebagai founder untuk sebulan?

Apa kata mereka?

  1. Nor Azura, ejen produk DYXY

“Memang betul-betul berkesan. Zura dah cuba memang berhasil. Tak menang tangan nak balas.”

  1. If Iz, jual kasut secara online.

“Alhamdulillah, setelah mengikuti tips-tips yang diberikan, sedikit sebanya  saya nampak apa yang perlu dilakukan dalam setiap post saya. Apa yang paling penting adalah buat orang nampak post iklan kita.”

  1. Menjual produk penyembur anti kedut pada pakaian.

“Dah terbukti produk yang saya jual ni Cuma orang tak tahu dan orang tak nampak je. Once dah viral, baru tahu produk ni boleh pergi jauh dan dapat permintaan yang tinggi.”

  1. Niera Ashamia, jual produk pembelajaran untuk kanak-kanak.

“Like dank omen kurang tapi Whatsapp masuk banyak sangat yang bertanya dan membeli bahan bantu mengajar. ‘Friendlist’ saya pun dah nampak apa yang saya jual. Siap ada yang suggest untuk add saya di FB.”

  1. Fakhruzzaman Firdaus, menjual baju.

“Sales saya sebelum ni RM2700, kemudian meningkat kepada RM8600 dan majority dating daripada page.”

Banyak lagi komen positif yang mereka berikan. Tekan link channel Telegram Apa Kata Mereka (GUO) dan JOIN !

Berapa yang anda perlu laburkan untuk belajar Teknik Mudah Viral Post Iklan di Facebook yang mudah dan berkesan ni?

Harga asal RM100 tetapi kami nak beri tawaran istimewa khas untuk anda. Pelaburan Cuma RM50 untuk seumur hidup dan belajar bagaimana buat 100,000 orang nampak post iklan anda. Bayangkan semua post iklan anda dilihat beratus-ratus ribu malah ke jutaan orang. Apa agaknya impak kepada jualan anda?

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK PEMBELIAN SEKARANG !!

“Saya nak sertai group Teknik Mudah Viral Post Iklan sekarang juga!”

“Saya nak sertai group Teknik Mudah Viral Post Iklan sekarang juga!”

“Saya nak sertai group Teknik Mudah Viral Post Iklan sekarang juga!”

Mahalnya Servis Crew Viral Ni, Tak Mampu Saya. #VIRALRAYA

 

Setiap hari hampir berpuluh whatsapp masuk. Ramai yang berminat nak langgan servis Crew Viral, tapi tak ramai yang mampu.

Kadang ada yang minta diskaun. Maaflah, admin tak boleh sesuka hati tanpa arahan dari bos. Tapi tahun ni Crew Viral berbesar hati nak war-war kan kempen #VIRALRAYA.

Kami faham, dah nak raya masing-masing nak all out tapi masih tak tahu funnel marketing yang sesuai. Sebab tu CV berbesar hati nak jalankan kempen #VIRALRAYA khas untuk 100 orang terawal sahaja dengan diskaun sebanyak 50% dari harge asal.

Dengan penjimatan sebanyak 499 ringget, iklan kalian akan disebarkan ke lebih 100 group, 5000 share, sepanjang 5 minggu berturut tanpa henti. Wow! Bayangkan berapa ratus ribu orang akan nampak apa kalian jual.

Promo #VIRALRAYA ini hanya berjalan selama 7 hari dari tarikh 16hb. April hingga 22hb. April. Sebaik sahaja cukup 100 orang kami akan close.

Tempat adalah terhad untuk elakkan kami kerugian.

First Come First Serve.

Jika kalian dah bersedia nak huru-harakan kedai online kalian dengan beratus ribu reached, boleh KLIK DI SINI ! ! !

Nota Panduan Bisnes Online di Facebook !

 

Usahawan Hebat Menggunakan Channel dan Tools Yang Hebat

 

 Anda tahu tak ? 

Dari sejumlah 24.5 juta pelayar internet di Malaysia, 97.3% adalah pengguna Facebook.

(sumber : iamk.com.my)

Persoalannya, berapa ramai yang dah tahu kewujudan bisnes anda?

Dah online kan bisnes anda dengan cara yang betul

 Masalah kebanyakan usahawan hari ini adalah : 

  •  
Ada tools hebat, tapi tidak tahu cara guna dengan betul – TIDAK EFEKTIF
  •  
Masuk channel trafik tinggi, tapi tidak tahu strategi promosi yang berkesan – KURANG VIEWER

 

Anda terperangkap dalam dilema di atas? Baca berikutnya di sini…

Bengkel BUAT AKAUN Cara MUDAH DAN TEPAT Tanpa Perlu ILMU AKAUN

ADAKAH ANDA ADA MASALAH BERIKUT?
.
–  Tahu cari duit tapi tak tahu bagaimana urus duit
–  Akaun berterabur sebab tak mampu ambil staff berpengalaman
–  Nak dapatkan system perakaunan  tapi tak ada ilmu akaun nak buat sendiri
–  Terpaksa upah syarikat lain buatkan laporan akaun tahunan. Itupun sebab terpaksa
–  Tak tahu untung rugi bisnes, rompak duit bisnes selagi ada.
Jika YA, anda adalah orang yang kami nak bantu.
.
ADAKAH SISTEM AKAUN ANDA SEKARANG ADA CIRI-CIRI BERIKUT?
.
1.  Mengisi angka ke dalam petak-petak kosong sahaja
2.  Boleh membuat analisa kos bagi menentukan harga produk
3.  Tidak memerlukan sebarang setting, hanya install terus guna
4.  Tiada imbang duga, set coding atau double entry
5.  Boleh buat bajet @ forecast akaun serta kewangan
6.  Menghasilkan set akaun yang pasti balance
7.  Report akaun boleh dapat tiap-tiap hari
8.  Boleh tahu bila tempoh masa akan dapat balik modal
Jika jawapannya TIADA, kami nak bagi anda SOLUSI.
.
Kami TIDAK MENGAJAR SUBJEK AKAUN tapi kami MEMBERI SOLUSI KEPADA MASALAH AKAUN
Siapa yang patut hadir?
1. Pemilik bisnes yang tiada masa dan tidak tahu buat akaun.
2. Pemilik bisnes yang tidak tahu ilmu akaun tapi nak buat akaun
3. Pemilik bisnes yang tiada bajet untuk ambil staff akaun berpengalaman.
4. Pemilik bisnes yang nak result akaun setiap hari dengan pantas dan mudah.
5. Pemilik bisnes  yang sudah ada staff akaun tetapi mahu upgrade
6. Pemilik bisnes yang guna sistem lama dan mahu berubah kepada sistem terkini
7. Akauntan syarikat  yang mahu buat kerja dengan lebih pantas dan tepat.
.
Belajar ILMU AKAUN 3 – 4 tahun pun belum tentu boleh buat akaun TAPI dengan ILMU BUAT AKAUN anda pasti BOLEH BUAT AKAUN.
.
Jangan percaya cakap kami. Hadirkan diri dan alaminya sendiri.  Tawaran istimewa untuk 20 terawal mendaftar.
.
Early Bird : RM100.00 seorang termasuk sarapan dan makan tengahari.
Harga Biasa : RM150.00
Tempat adalah TERHAD. Tertakluk kepada kekosongan. 
Urusetia Bengkel
Tania Ahmad 
016-3537012  atau klik sini untuk (Whatsapp)

NAK MARKETING PERCUMA DI MEDIA SOSIAL FACEBOOK ?

Sempena tahun baru 2018 ini, kempen #ViralVaganza tajaan Crew Viral membuka peluang kepada para usahawan seluruh Malaysia untuk #BagiOrangNampak kewujudan jenama produk anda kepada lebih 13 juta rakyat Malaysia dengan cara mudah dan #pantas sekali.

Nak dapat free marketing cara Crew Viral?
Nantikannya sepanjang bulan ini, bermula 2 Jan 2018.

Takut terlepas peluang?

See First : Crew Viral

Dan join Group Usahawan Online 2018 sekarang !!!!
Pastikan anda menjawab tiga soalan mudah kami sebelum klik butang join !
KLIK DI SINI

Bagaimana nak dapatkan LINK PAGE di Fesbuk ?

Bagaimana nak dapatkan LINK PAGE?

Minggu lepas Crew Viral ada buka tawaran untuk tambah like page #percuma dan kami minta untuk letakkan link page di bahagian komen. Siapa yang tertinggal, boleh refer balik post di sini :

Bila go through komen dan inbox, rupa-rupanya masih ada yang belum tahu cara nak dapatkan link page. End up tak dapat letak link page dan mungkin juga bakal terlepas banyak lagi peluang lain. Sayangnya.

Ok takpe jangan risau, #crewviral kan banyak payung. Kihkih. Jom cekidaut cara nak dapatkan link page kalau guna handphone.

#PS Kalau tak dapat nak tolong mereka, share je pon dah kira membantu kan?

Boleh layan video di bawah untuk lebih faham.

 

 

POST ANDA BAKAL DISOROKKAN JIKA BUAT 5 PERKARA INI

POST ANDA BAKAL DISOROKKAN JIKA BUAT 5 PERKARA INI

Bayangkan lebih 300 million post dinaikkan di Fesbuk setiap hari, dan Fesbuk hanya akan menapis 300 post untuk ditayangkan kepada setiap pengguna, setiap hari.

Bagaimana nak pastikan post kita terpilih untuk ditayangkan lebih kerap berbanding post orang lain?

Pertama-tama sekali yang anda boleh lakukan adalah dengan mengelakkan perkara-perkara asas ini yang boleh menjatuhkan reach.

——————————-

Bagi seorang peniaga online, perkara paling penting anda perlu fokus adalah, meningkatkan reach post anda. Bukankah itu sebabnya anda menggunakan media sosial, iaitu untuk menghebahkan tentang bisnes anda kepada seluruh pelusuk Malaysia ?

Namun, perlu juga tahu tekniknya selari dengan cara robot fb bekerja.

Jika nak tahu cara lebih mudah dan pantas, tanpa memerlukan komitmen masa untuk anda pergi belajar, #crewViral ada cara yang telah terbukti.

Anda boleh lihat album feedback & hasil kerja kami.

 

 

KENAPA DAH TAK BOLEH NAK “SEE FIRST” LAGI?

KENAPA DAH TAK BOLEH NAK “SEE FIRST” LAGI?

See First tu apa? Ini adalah satu pilihan jika anda nak follow rapat-rapat seseorang (atau page) tu. Jadi setiap kali anda login Fesbuk, anda akan nampak post terbaru mereka dulu.

Dulu saya kaki kontes, banyak page dan personal Fesbuk yang saya set “see first” sebab nak penuhi syarat kontes. Sekarang, saya dah fokus bisnes, so saya nak follow rapat-rapat sifu-sifu bisnes, tapi kenapa dah tak boleh nak set “see first”? Nak buang yang lama pun dah tak ingat nama-nama page yang saya “see first” tu.

Biasa hadapi situasi begini?

SEE FIRST anda sudah melebihi kuota?

Jom checkout bagaimana caranya nak buang “see first” lama yang dah tak relevan dengan kerja dan lifestyle anda sekarang. Kalau nak berjaya, ini masanya untuk tukar circle anda.

——————
Slot Servis April kini semakin mendapat sambutan hangat. Tingkatkan engagement iklan anda cara mudah dengan #crewviral supaya lebih 12juta pengguna akan tetap #nampak anda setiap hari, setiap masa tanpa perlu “see first”

Klik sini jika anda berminat untuk dapatkan konsultasi PERCUMA.

#CrewViral
#CelikFacebook